Inzichtelijk woningaanbod voor onze klanten

In 2015 is ons woningaanbod inzichtelijk voor onze klanten. Dit betekent dat ze altijd een actueel inzicht hebben in de beschikbaarheid en kwaliteit van onze woningen, wat de wachttijden voor woningen zijn en wat  de wijk waarin de woning ligt te bieden heeft. 


Onze activiteiten

In 2011
Begonnen we met het maken van wijkbeelden waarin informatie staat over woningen, woonomgeving en bewoners van een woonwijk. Woningzoekenden kunnen deze informatie bijvoorbeeld gebruiken bij het maken van een keuze voor een woning. We gaan informatie verzamelen voor de wijkbeelden.

In 2012
Maken we wijkbeelden waarin informatie staat over woningen, woonomgeving en bewoners van een woonwijk. Woningzoekenden kunnen deze informatie bijvoorbeeld gebruiken bij het maken van een keuze voor een woning. We zijn per 1 maart 2012 gestart met het nieuwe woonruimteverdeelsysteem Thuis in de Achterhoek. Op deze regionale website kunnen klanten zelf hun woning en woonplek in de Achterhoek kiezen. Kijk voor meer informatie op www.thuisindeachterhoek.nl.

Dit doen we in 2013
In 2013 zijn de eerste wijkbeelden beschikbaar. Hierin vinden klanten en woningzoekenden alle informatie over de wijken in het werkgebied van ProWonen. We publiceren de wijkbeelde eind 2013 via de websites van ProWonen en Thuis in de Achterhoek.