Mijn ProWonen
inloggen
Zoeken
A A A

Mr. Leppinkstraat en Hupselseweg

Aan de Mr. Leppinkstraat en Hupselseweg gaan we 12 gezinswoningen en 16 levensloopgeschikte woningen bouwen. Er wordt al hard gewerkt door de medewerkers van Aannemer Kormelink.

Bouw
De gezinswoningen hebben boven een badkamer met tweede toilet en drie slaapkamers. Bij de levensloopgeschikte woningen zijn de belangrijkste vertrekken (woonkamer, slaapkamer en badkamer) op de begane grond. Boven is nog een extra tweede slaapkamer.

Verhuur
Alle woningen worden straks verhuurd. Tijdens een woonkeuze-avond gaven belangstellenden, die in aanmerking kwamen voor de woningen, hun keuze aan.

Op 24 september informeerden we de toekomstige bewoners over hun woning. Hoe werkt de techniek, hoe gaat het met de sleuteluitgifte en het betalen van de huur. Maar ook uitleg over de keuzegesprekken en het kijk- en meetmoment. De informatiebijeenkomst werd gehouden bij Witzand in Eibergen. Na het officiele gedeelte kon iedereen op zijn gemak de showroom bekijken. Hier werd enthousiast gebruik van gemaakt en de eerste keuzes zijn al aangekruist in het keuzeboek van Witzand.

Like ons op Facebook!
Wilt u de ontwikkelingen van de nieuwbouw aan de Mr. Leppinkstraat en Hupselseweg op de voet blijven volgen? Dat kan! Op de speciale Facebookpagina vindt u allerlei informatie: www.facebook.com/buurt.leppinkstraathupselseweg

 


Infoavond Mr. Leppinkstraat Eibergen 2
Infoavond Mr. Leppinkstraat Eibergen 1

Brochure nieuwbouw

Brochure nieuwbouw Mr. Leppinkstraat_Pagina_01