A A A

Wijkmoestuin

Dr. Ariëns Daltonschool, Beweeg Wijs, Klankbordgroep, Gemeente Berkelland en ProWonen hebben samen een wijkmoestuin ingericht. De moestuin ligt aan de Dumasweg, naast de gymzaal. Op 9 april toverden leerlingen van de Dr. Ariens Daltonschool deze plek om tot een moestuin. Zij pootten aardappelen en groenten, zaaiden bloemen en plantten fruitbomen en bloembollen van onder andere dahlia’s en gladiolen.

Voor alle wijkbewoners
De nieuwe moestuin is voor alle wijkbewoners toegankelijk. Iedereen kan meehelpen en, zodra producten geoogst kunnen worden, er ook van genieten. Het is een plek om elkaar te ontmoeten.

Help!
We hebben hulp nodig van wijkbewoners, dus meld u aan! We staan te springen om mensen die bijvoorbeeld toezicht willen houden, die willen helpen wieden of die willen helpen oogsten. Of gewoon een praatje willen komen maken. Wanneer wijkbewoners tuingereedschap over hebben, dan kunnen wij dit goed gebruiken. Help ons mee!

Aanmelden
Wilt u meehelpen met de moestuin? Meldt u zich dan aan bij klantadviseur Hédwig Berkel. U kunt haar mailen op hedwig.berkel@prowonen.nl of bellen op (0545) 28 50 92. Voor vragen kunt u ook terecht in het wijkinfopunt.

Foto's
Meer foto's van de opening vindt u hier.