A A A

Prinses Margrietstraat/Prinses Irenestraat

Aan de Prinses Irenestraat en Prinses Margrietstraat bouwden we dertig woningen.

Prinses Irenestraat
De Prinses Irenestraat telt acht 2-onder-1-kap woningen met een ruime tuin. De woningen hebben drie slaapkamers en een vaste trap naar zolder. Alle woningen zijn verhuurd.

Prinses Margrietstraat
Aan de Prinses Margrietstraat bouwden we 22 gezinswoningen met een tuin. De woningen hebben drie slaapkamers en een vlizotrap naar zolder. Ook deze woningen zijn allemaal verhuurd.

Doe-dag
Op 9 april 2016 staken de bewoners de handen uit de mouwen. Als afsluiting van het project bedachten wij samen met enkele bewoners en Aannemersbedrijf Kormelink een Doe-dag voor de bewoners. Ze vermaakten zich op deze dag met het maken van een memobord, wandplank of een dienblad. De bewoners kregen bouwpakketjes en aan de hand van een werktekening en een voorbeeld kon men de pakketten zelf in elkaar zetten.  Kormelink zorgde voor het materiaal en hulp. Tijdens het klussen genoten bewoners van een hapje en drankje. Aan de kinderen werd ook gedacht. Zij leefden zich uit in het springkussen en konden onder begeleiding een eigen fietswip-wap in elkaar zetten. 

Like ons op Facebook!
De nieuwbouw aan de Prinses Irenestraat en Prinses Margrietstraat heeft een eigen Facebookpagina. Hierop vindt u allerlei informatie: www.facebook.com/buurt.prirenestraatprmargrietstraat


Doe-dag

Sleuteluitgifte Pr. Margrietstraat en Pr. Irenestraat