A A A

Fase 3

In de derde fase maken we de wijk af met twee belangrijke plekken: de hoofdas van de wijk (Koningin Julianastraat) en de omgeving van de speeltuin, waar we meer ruimte maken voor ontmoeting.

In de derde fase slopen we de volgende woningen:

  • Koningin Julianstraat 17 t/m 35
  • Hieminkbeekstraat 2 t/m 8 en 18
  • Leerinkbeekstraat 1 t/m 9

De gesloopte locaties aan de Koningin Julianastraat, Kronenburgerstraat en de Prins Bernhardstraat behoren bij de ontwikkeling in fase 3. Hier is al gesloopt, omdat de meeste bewoners van deze woningen vooral naar de nieuwbouw fase 1 zijn verhuisd.


Voorrang voor bewoners sloop fase 3

Slopen in fases
De woningen slopen we in fases. Dat doen we om verloedering te voorkomen. Vanaf begin oktober 2015 zijn de woningen aan de Koningin Julianastraat 17 tot en met 35 en Leerinkbeekstraat 1 tot en met 9 gesloopt. De woningen aan de Hieminkbeekstraat 2 tot en met 8 en 18 tot en met 24 en de garages die hier achter staan, worden volgend voorjaar gesloopt.

De sloper
RGS Slooptechnieken uit Rijssen sloopt deze woningen. De sloper gebruikt het terrein op de hoek van  de Koningin Julianastraat en de Prinses Beatrixstraat als bouwterrein. De sloopwerkzaamheden kunnen stof– en geluidsoverlast geven. Wij rekenen op uw begrip!


Sloop woningen Kronenburgerstraat

De woningen aan de Kronenburgerstraat 14 en 16 zijn in februari 2015 gesloopt. Deze woningen maakten onderdeel uit van een sloopproject dat al eerder in gang was gezet. Daarom is het mogelijk dat we deze woningen sneller konden slopen. Aannemer Enzerink uit Hengelo (Gld.) heeft de woningen gesloopt.