A A A

Openbare ruimte

Het wijkplan De Koppel is samen met onder meer de gemeente Berkelland tot stand gekomen. Het wijkplan gaat tenslotte verder dan alleen de stenen. We kijken ook naar de openbare ruimte; de groenvoorzieningen, straten, verlichting, parkeren en ga zo maar door.

Herinrichting omgeving
Om de hele wijk zo goed mogelijk te verbeteren gaat de gemeente de openbare ruimte aanpassen. De gemeente is verantwoordelijk voor de herinrichting van de straten, groenvoorziening en dergelijke. De wijzigingen in het plan worden in goed overleg met ProWonen en de bewoners (onder meer de klankbordgroep) doorgevoerd. Bovendien liggen dergelijke plannen altijd ter inzage bij de gemeente. Op de gemeentepagina van uw huis-aan-huiskrant vindt u terug wanneer welke plannen ter inzage liggen. Daarnaast organiseren we regelmatig inloopbijeenkomsten, waar we de plannen laten zien. Wilt u zien hoe de openbare ruimte er uit komt te zien? De complete plattegrond vindt u onder downloads.

Eenvoudig klachten melden
Signaleert u een loszittende stoeptegel, overhangend gemeentegroen, defecte straatverlichting, etcetera; meld het bij de gemeente Berkelland. Dit kan via een speciaal digitaal formulier dat u op de website van de gemeente vindt. U kunt natuurlijk ook bellen: (0545) 250 250.