Mijn ProWonen
inloggen
Zoeken
A A A

Onderhoud

Hoe we bepalen wat voor soort onderhoud uw woning nodig heeft, leest u hier. Heeft u een reparatieverzoek, klik dan hier.

Wat is groot onderhoud?
Met groot onderhoud bedoelen we het ingrijpende onderhoud aan uw woning dat (veel) stof en lawaai met zich meebrengt. We vervangen de keuken, douche en of toilet, kozijnen, voegen of hele gevels. Voor groot onderhoud hebben we samen met de huurdersverenigingen Spelregels bij Sloop, Renovatie en Groot Onderhoud opgesteld. Lees hier of uw woning groot onderhoud krijgt.

Wat is planmatig onderhoud?
Planmatig onderhoud is minder ingrijpend. Meestal gaat het om het vervangen van dakgoten, het vervangen van de CV ketel of buitenschilderwerk. Schilderwerk kan bestaan uit het controleren en bijwerken, het overschilderen en het wijzigen van de kleur.  Lees hier meer over de verschillende schilderbeurten. U heeft meestal maar één of een paar dagen last van planmatig onderhoud. Lees hier of uw woning planmatig onderhoud krijgt

Wij informeren u!
Voor groot- en planmatig onderhoud wordt u van tevoren persoonlijk geïnformeerd. Meer informatie over het onderhoud aan uw woning leest u in de folder: Het Onderhoud

Onderhoud in 2014
Wilt u weten of er in 2014 in uw woning onderhoud wordt uitgevoerd? Kijk dan op deze pagina. Daar vindt u per plaats een overzicht van werkzaamheden.