Mijn ProWonen
inloggen
Zoeken
A A A

KWH- Huurlabel: zorgeloos huren

ProWonen is lid van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Daarmee wordt de kwaliteit van alle diensten door de ogen van de huurder bekeken en gemeten. Voldoen deze volgens een deskundige commissie aan de kwaliteitseisen - vriendelijkheid, geduld, duidelijkheid, redelijkheid en respect - dan krijgt de corporatie het KWH-Huurlabel. In 2011 behaalden we het KWH- Huurlabel. Het KWH controleert continu of er nog steeds aan de kwaliteitseisen wordt voldaan. Zo blijven we alert op het verbeteren van onze dienstverlening.

Wat merkt u van dit alles?
KWH stuurt vragenlijsten naar onze huurders om hun mening te vragen. Ook controleert KWH of we de telefoon snel en correct opnemen. Verder wordt onze informatievoorziening op de website bekeken en bekijkt KWH of alle folders op orde zijn. 

Niet tevreden over onze dienstverlening?
Werken met het KWH-Huurlabel wil niet meteen zeggen dat alles perfect verloopt. Misschien bent u ergens ontevreden over? Laat het ons weten. Zo kunnen wij verder verbeteren. Vul het contactformulier in. Of bel ons tijdens tijdens kantoortijden op (0545) 28 50 00.

Meer informatie vindt u op www.kwh.nl en www.ikwilzorgelooshuren.nl.