Mijn ProWonen
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Mr. Leppinkstraat en Hupselseweg

Aan de Mr. Leppinkstraat en Hupselseweg bouwen we 12 gezinswoningen en 16 levensloopgeschikte woningen. Er wordt hard gewerkt door de medewerkers van Aannemersbedrijf Kormelink. Dat is goed te zien aan de overzichtsfoto's van de bouw.

Bouw
De gezinswoningen hebben boven een badkamer met tweede toilet en drie slaapkamers. Bij de levensloopgeschikte woningen zijn de belangrijkste vertrekken (woonkamer, slaapkamer en badkamer) op de begane grond. Boven is nog een extra tweede slaapkamer. Alle woningen zijn verhuurd.


Like ons op Facebook!
Wilt u de ontwikkelingen van de nieuwbouw aan de Mr. Leppinkstraat en Hupselseweg op de voet blijven volgen? Dat kan! Op de speciale Facebookpagina vindt u allerlei informatie: www.facebook.com/buurt.leppinkstraathupselseweg


Officieel startsein gegeven!
Op 11 november 2014 legden Wethouder Hoytink en toekomstig bewoner de heer Koopman, met behulp van een kraan, een bouwplaat neer. Daarmee gaven zij het officiele startsein voor de nieuwbouw. Dit alles gebeurde onder toeziend oog van projectleider Rigo van Marle, manager Vastgoed bij ProWonen Jan Stoel en andere toekomstige bewoners en aanwezigen.
 


startsein Leppinkstraat 2
startsein Leppinkstraat 3
startsein Leppinkstraat 1