Mijn ProWonen
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Planmatig onderhoud in 2016

In 2016 investeert ProWonen € 20 miljoen in onderhoud en nieuwbouw aan woningen. Hiervan is ruim € 9,3 miljoen voor groot onderhoud aan woningen; diverse onderdelen van de woning (zoals de keuken en badkamer) worden dan tegelijk vernieuwd. Ruim € 6,7 miljoen wordt geïnvesteerd in het zogenoemde planmatig onderhoud zoals schilderwerk, zonnepanelen, energiezuinige cv- ketels en tuin- en lift onderhoud. € 3,7 miljoen is gereserveerd voor nieuwbouw in onder andere Zelhem, Vorden, Borculo en Neede. De werkzaamheden worden zo veel mogelijk door regionale aannemers en de servicedienst van ProWonen uitgevoerd.

Wordt er in 2016 onderhoud aan uw woning uitgevoerd?
Dan ontvangt u van ons persoonlijk bericht over de exacte werkzaamheden en de planning, ruim voordat het werk begint. Hieronder zijn alle werkzaamheden in 2016 voor u op een rij gezet. Klik op de link van uw woonplaats.


ProWonen communiceert de uitvoeringsdata bewust niet te vroeg, omdat de onderhoudsplanning regelmatig wijzigt vanwege bijvoorbeeld weersomstandigheden of vertragingen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Hoe ProWonen omgaat met onderhoud en wat de diverse afwegingen zijn? Dat lees je in dit bericht.