Wijk Hengelo Centrum

Deze populaire wijk aan de rand van Hengelo biedt verschillende speelgelegenheden voor kinderen en zitgelegenheden voor ouderen. Deze oudere wijk heeft een verzorgde uitstraling met veel groen.

Voorzieningen
In de wijk vindt u een basisschool, een huisarts en een fysiotherapeut. Ook de bushalte met een verbinding naar Doetinchem en Vorden is op loopafstand. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima in het centrum terecht. Hengelo biedt verschillende sportvoorzieningen, waaronder een sporthal, een sportschool en een openluchtzwembad aan de rand van het dorp. Het centrum is gezellig ingericht met veel winkels en eetgelegenheden. Ook staat het gemeentehuis van Bronckhorst in dit prachtige dorp.

Woningen
Wij hebben in deze wijk gezinswoningen, appartementen en levensloopgeschikte woningen. Het is een daarom een aantrekkelijke wijk voor alle leeftijden!


Wijk Hengelo Zuid

De wijk Zuid biedt een kindvriendelijke omgeving, met speelgelegenheden voor kinderen en zitgelegenheden voor ouderen. De wijk ziet er goed verzorgd en onderhouden uit. Het straatbeeld is afwisselend en kent veel variatie in straten, pleintjes, speeltuintjes en plantsoenen.

Voorzieningen
In de wijk is een basisschool aanwezig, net als een huisarts en een fysiotherapeut. De apotheek ligt op korte afstand van de wijk. Hengelo biedt verschillende sportvoorzieningen, waaronder een sporthal, een sportschool en een openlucht zwembad. Het centrum is gezellig ingericht met veel winkels en eetgelegenheden. Ook staat het gemeentehuis van Bronckhorst in dit prachtige dorp.

Woningen
Wij hebben in deze wijk vooral gezinswoningen. Het is dan ook wijk met relatief veel jonge gezinnen.


Wijk Hengelo Noord

Noord is een wijk met volop groen. Met speeltuinen, trapveldjes en bos is het een ideale wijk voor kinderen. In de wijk is de sporthal en een peuterspeelzaal.

Voorzieningen
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht in het centrum van Hengelo. In Hengelo zijn huisartsen, tandartsen, een apotheek, een bibliotheek en een busverbinding aanwezig. Ook staat het gemeentehuis van Bronckhorst in dit prachtige dorp.

Woningen
Wij hebben in deze wijk vooral gezinswoningen en levensloopgeschikte woningen. In de wijk staan veel woningen uit de jaren ’70. In 2012 zijn er prachtige levensloopgeschikte woningen en ruime gezinswoningen bijgebouwd. In deze wijk wonen zijn dan ook alle leeftijden goed vertegenwoordigd.


Wijk Varssel

Varssel is een buurtschap tussen Ruurlo en Hengelo in de gemeente Bronckhorst. Varssel staat bekend om de jaarlijkse wegraces voor motoren op het stratencircuit de Varsselring. Het dorp telt ruim driehonderd inwoners.

Voorzieningen
Varssel heeft een basisschool en een schitterende golfbaan van het landgoed Zelle. Voor alle ander voorzieningen kunt u goed terecht in Ruurlo of Hengelo.

Woningen
ProWonen heeft in Varssel slechts één woning. Voor meer aanbod kunt u het beste kijken bij Ruurlo of Hengelo.