Mijn ProWonen
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Onderhoud

ProWonen folder Het Onderhoud
Lees alles over onderhoud in deze folder

Bepalen onderhoud
Om te bepalen of uw huis onderhoud nodig heeft, kan het zijn dat onze medewerker langskomt om uw huis of dat van de buren te bekijken. Wij sturen geen brief met aankondiging van dit bezoek. U kunt onze medewerker gerust vragen naar zijn legitimatiebewijs. Deze kan hij altijd tonen.

Voor alle duidelijkheid
Een bezoek betekent niet dat er binnen een bepaalde tijd onderhoud wordt uitgevoerd. Ook vervangen we geen onderdelen aan de woning die u niet mooi vindt. We kijken alleen naar de technische kwaliteit en of er gebreken aan de woning zijn.

Huisbezoek bij project
Wanneer we zeker weten dat uw woning onderhoud krijgt of zelfs gesloopt wordt, maken een persoonlijke afspraak. We bespreken wat er de komende tijd gaat gebeuren en maken afspraken. Krijgt uw woning onderhoud, dan wordt u van te voren persoonlijk geïnformeerd. Lees meer in de folder Het Onderhoud door op de afbeelding te klikken.

Wat is groot onderhoud?
Groot onderhoud is ingrijpend en brengt (veel) stof en lawaai met zich mee: het vervangen van de keuken, douche en of toilet, kozijnen, voegen of hele gevels.  Lees hier of uw woning groot onderhoud krijgt en  bekijk een van de filmpjes!

Wat is planmatig onderhoud?
Planmatig onderhoud is niet erg ingrijpend, u heeft meestal maar één of een paar dagen last van. Meestal gaat het om buitenschilderwerk of het vervangen van dakgoten of de CV ketel. Lees hier of uw woning planmatig onderhoud krijgt.

Schilderwerk
We kennen drie soorten schilderwerk. Lees er hier meer over.