U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Nieuws en evenementen

Denkt u al na over de toekomst?

Om senioren te ondersteunen bij hun verhuisvraag naar een kleinere woning of het nadenken over toekomstbestendig wonen is de Provincie Gelderland met een project gestart.

Lees meer

12 eengezinswoningen uitgevoerd in circulaire houtbouw

Op 21 juli hebben ProWonen en TBI Koopmans BV de handtekening gezet voor de bouw van 12 gezinswoningen op de voormalige Union-locatie aan de Hummeloseweg/Lupinestraat in Zelhem. In plaats van traditioneel bouwen, wil ProWonen deze nieuwbouw realiseren volgens circulaire houtbouw. Dit gaan we doen in samenwerking met de firma TBI Koopmans BV met het product “HOUTbaar HUIS”.

Lees meer

Reparatieverzoeken tijdens de zomervakantie

Ook tijdens de vakantieperiode kunt u uw reparatieverzoek bij ons melden. Omdat de bezetting van de vakmensen tijdens deze periode wat lager is dan gewoonlijk, kan het zijn dat de afspraak wat later gepland kan worden.

Lees meer

Aangepaste openingstijden kantoor tijdens zomerperiode

Tijdens de vakantieperiode heeft ons kantoor vanaf 25 juli tot en met 12 augustus aangepaste openingstijden.

Lees meer

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Het is nog steeds mogelijk om te reageren op de vacature van manager Vastgoed. Daarnaast zoeken wij ook nog een onderhoudsregisseur en een concerncontroller.

Lees meer

In de zomer tijdelijk geen inloopspreekuur in Zelhem

Vanaf woensdag 27 juli tot en met woensdag 17 augustus is er vanwege de vakantieperiode géén inloopspreekuur in Zelhem. In de tussentijd kunt u natuurlijk altijd met uw vragen of opmerkingen bij ProWonen terecht. Vanaf woensdag 24 augustus starten de inloopspreekuren in de Oranjehof weer.

Lees meer
1 van 9