Nieuws en evenementen

Gemakkelijk beginnen met energie besparen

Agem Energieloket organiseert namens de Gemeente Bronckhorst een online webinar over energie besparen, vol met handige tips. Zet 25 januari 19.00 uur maar vast in de agenda!

Lees meer

Waterzuivering Borculo: Samen ontwikkelen

De gemeente Berkelland, ProWonen, ouderenzorgorganisatie Careaz en Waterschap Rijn en IJssel buigen zich samen over de mogelijkheden tot ontwikkeling van het terrein van de voormalige waterzuivering in Borculo. Met elkaar, inwoners en andere lokale betrokkenen willen ze kijken of dit een geschikte locatie is waar goed wonen gecombineerd kan worden met zorg en omkijken naar elkaar. Ze hebben hiervoor een intentieovereenkomst afgesloten.

Lees meer

De nieuwe editie van de ProInfo is uit

De nieuwe editie van het bewonersblad, de ProInfo, is uit! In het magazine zit een special waarin we dieper ingaan op de onderwerpen die we bespraken tijdens de koffiegesprekken met onze huurders.

Lees meer

Bewonersplatform Neede Noord Oost van start

Onlangs vond de eerste bijeenkomst van het Bewonersplatform Neede Noord Oost plaats.

Lees meer

Buurtbemiddeling lost al 25 jaar burenruzies succesvol op

Buurtbemiddeling bestaat in 2021 25 jaar. In deze tijd werden ruim 180.000 conflicten tussen buren gemeld bij de buurtbemiddelingsorganisaties.

Lees meer

U bent van harte welkom bij het wekelijkse spreekuur in Borculo!

Vanaf nu is er elke donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur een inloopspreekuur op ons kantoor aan de Tedinkweide in Borculo. Een afspraak maken is niet nodig.

Lees meer
1 van 14