U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen.

Nieuws en evenementen

Energiewacht waarschuwt: Pas op voor nepmonteurs!

Energiewacht waarschuwt dat er nepmonteurs in wijken lopen om rookmelders te plaatsen. Deze monteurs zijn niet van Energiewacht en hebben verkeerde bedoelingen.

Lees meer

Kom naar de informatiemarkt in Neede!

Speciaal voor mensen van 70 jaar en ouder organiseert ProWonen op donderdag 23 juni tussen 9.30 en 12.00 uur een informatiemarkt.

Lees meer

Inloopspreekuur Hengelo

Op donderdag 9 juni houden wij tussen 9.00 en 11.00 uur een inloopspreekuur in Hengelo.

Lees meer

Feestelijk geopend: het Bundelingpark in Ruurlo

De renovatie en nieuwbouw van het Bundelingpark in Ruurlo is helemaal klaar. Vanwege de coronapandemie werd het even stilgelegd, maar er is daarna hard gewerkt op de plek waar de voormalige Bundeling stond. En nu is er dan een fijn park om te wonen en te leven in hartje Ruurlo. Sensire en ProWonen stonden lang te popelen om samen met de bewoners, het zorgteam en de buurt het feestelijke moment te vieren. En nu kon het plaatsvinden; op 17 mei werd het nieuwe Bundelingpark symbolisch geopend.

Lees meer

Wijkdag Neede Noord Oost geslaagd!

Op zaterdag 14 mei werd midden in de wijk Neede Noord Oost een Wijkdag gehouden voor de bewoners. Een gezellige dag, waar ontmoeting en samenwerking een belangrijke rol speelden.

Lees meer

Prestatieafspraken door unieke samenwerking

Op dinsdag 5 april zetten maar liefst 11 partijen hun handtekening onder één raamovereenkomst prestatieafspraken 2022. En dat is uniek.

Lees meer
1 van 16