U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen.

Gratis energiebox voor inwoners van de gemeente Bronckhorst

Tussen 19 oktober en 30 november 2020 geeft Op Morgen 7.000 gratis Op Morgen Energieboxen weg in de gemeente Bronckhorst. Daarmee kunnen inwoners gratis energiebesparende producten aanschaffen bij lokale ondernemers of het Agem energieloket.

Energie besparen kan heel simpel zijn, zonder dat het veel geld kost. Deuren in huis dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op stand-by laten staan: het is vaak een kleine moeite. Ook kun je met de aanschaf van simpele producten energie besparen, zoals duurzame verlichting of tochtstrips. 

Op Morgen Energiebox
Hoe je energie bespaart? Daar helpt Op Morgen de inwoners van de gemeente Bronckhorst de komende tijd graag bij, met de Op Morgen Energiebox! Inwoners ontvangen binnenkort een ansichtkaart in hun brievenbus. Daarop staat hoe zij gratis energiebesparende producten bij lokale ondernemers kunnen aanschaffen. Producten als ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie of een energiedisplay. Inwoners van Bronckhorst moeten er wel snel bij zijn, want op=op!

Op Morgen
Op Morgen is een platform van en voor iedereen in de gemeente Bronckhorst. Via dit platform worden de krachten gebundeld voor een beter klimaat. 

Kijk voor meer informatie op www.op-morgen.nl