U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen.

Maatregelen tegen het coronavirus

Alleen spoedreparaties
We voeren alleen de meest noodzakelijke reparaties uit. Bijvoorbeeld als u zich heeft buitengesloten, als u vermoedt dat er een gaslek is of als er een lekkage is. Bel dan (0545) 28 50 00, dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar bij spoed. Buiten kantoortijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer.

Kantoor tijdelijk dicht
Ons kantoor in Borculo is gesloten voor bezoek. Dit geldt in ieder geval tot 1 juni.

Telefonisch en per e-mail bereikbaar
Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op (0545) 28 50 00. Het kan zijn dat u door drukte langer dan normaal in de wachtrij staat. Als uw vraag niet dringend is, dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Mail dan naar contact@prowonen.nl.

Woninginspecties en opleveringen
Of woninginspecties en opleveringen doorgaan bekijken we van geval tot geval. Heeft u een afspraak staan, dan neemt de medewerker zo snel mogelijk contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan.

Huisbezoeken, spreekuren en klankbordgroepen
Alle geplande huisbezoeken, spreekuren en klankbordgroepen tot 1 juni vanuit ProWonen gaan niet door. Ook nemen onze medewerkers geen deel aan vergaderingen en bijeenkomsten die door andere organisaties worden georganiseerd.
 
Onderhoud aan woningen
We bekijken per onderhoudsproject wat nog door kan gaan en welke werkzaamheden we moeten uitstellen. De huurders van ProWonen waar dit voor geldt informeren wij hierover.

Tijdelijke maatregelen
Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni. We rekenen op uw begrip!