U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Op de koffie!

Voor ons nieuwe ondernemingsplan willen we heel graag van onze huurders weten wat zij van hun huis en  omgeving vinden en wat zij van ons verwachten. Daarom gaan we in de maand juni met meer dan 200 huurders in gesprek.

Geweldige deelname 
1000 huurders hebben een uitnodiging ontvangen om mee te praten. Bijna 400 mensen hebben gereageerd, een fantastisch aantal! We willen zowel huurders als collega's de keuze geven om de gesprekken persoonlijk of via de telefoon te doen. Niet iedereen vindt het namelijk nu al prettig om op bezoek te gaan of bezoek te ontvangen. Toch heeft het grootste deel van de collega's en huurders aangegeven graag persoonlijk met elkaar in contact te komen. Daarom komen we in de maand juni bij ruim 120 mensen op de koffie.

Organsiaties 
Niet alleen huurders worden trouwens betrokken bij het maken van ons nieuwe ondernemingsplan. Ook huurdersverenigingen, zorgorgorganisaties, gemeenten en andere organisaties waar we mee samenwerken worden dit jaar nog gevraagd om mee te denken.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen of bent u niet gebeld en heeft u toch iets wat u aan ons kwijt wilt? Mail dit dan naar onzehuurder@prowonen.nl.