U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen.

Prestatieafspraken getekend

Het wordt steeds mooier
De prestatieafspraken voor 2021 zijn getekend. Normaal gesproken komen deze afspraken tot stand na een lang en intensief traject door de gemeente Oost Gelre, Berkelland en Bronckhorst, vijf huurdersverenigingen en ProWonen. Dit jaar is afgesproken om het anders te gaan doen. We willen nauwer sámenwerken om het draagvlak onder gemeenten en huurdersverenigingen breder te maken. Maar we willen vooral dat de gestelde doelen echt gezamenlijke opgaven worden die er voor onze huurders toe doen.

Volgend jaar gaan we aan de slag
Door de coronacrisis was dit jaar niet geschikt om de samenwerking met gemeenten en huurdersverenigingen op een andere manier in te steken. Daarom is besloten om de huidige prestatieafspraken alleen aan te scherpen voor 2021. 

Een groot compliment
Normaal gesproken is dit traject al ingewikkeld. Maar door de crisis was het nauwelijks mogelijk om elkaar persoonlijk te treffen om tot goede afspraken te komen. Daarom een groot compliment voor met name de Huurdersverenigingen: zij hebben zich enorm ingespannen om via Teams en email de afspraken scherp te krijgen.

Echt samen
In 2021 maken we de prestatieafspraken voor het jaar erop. Dan gaan we met de drie partijen een snel, intensief, gezamenlijk en ook leuk traject in om de afspraken met een gedeelde verantwoordelijkheid op papier te krijgen.

De prestatieafspraken zijn hier te vinden.
 

Een aantal ondertekenaars, met de klok mee: Hanke Struik (directeur bestuurder ProWonen), Joop Stortelder (HV Lichtenvoorde) Nardy Cupers (HV de Naobers) en Bart Poskamp (wethouder Oost Gelre)