U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen.

ProWonen pakt het planmatig onderhoud ook weer op!

Twee weken geleden heeft ProWonen de reparatieverzoeken weer opgepakt. En dat gaat gelukkig heel goed! “We merken dat zowel huurders als vakmannen zich goed aan de veiligheidsmaatregelen houden en dat iedereen het prettig vindt om zo normaal mogelijk door te werken mét in acht name van de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.”
 
Wij helpen u en onze partners
Nu is het tijd om ook het onderhoud op te pakken dat jaarlijks wordt ingepland. Goed onderhoud is van groot belang voor het goed functioneren van de installaties. Het gaat vooralsnog wel om kortstondige werkzaamheden, zoals het onderhoud aan bijvoorbeeld Cv-installaties en mechanische ventilatieboxen. Vanaf 11 mei starten we dit planmatig onderhoud weer op. Hiermee beperken we ook nog meer de economische gevolgen voor onze schilders, installateurs en aannemers en houden we zoveel mogelijk vakmensen aan het werk.
 
Samen veilig doorwerken, zo werkt het
ProWonen maakt optimaal gebruik van de ruimte die de overheid binnen de richtlijnen biedt. De vakmensen die bij de huurders over de vloer komen, nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. Ook vragen zij hen, voor de eigen veiligheid, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden naar een andere ruimte te gaan. “Op dit moment werken we aan een protocol om ook het grotere onderhoud weer op te starten. Denk daarbij aan het vervangen van keukens, badkamers en toiletten. We werken er aan om huurders zo comfortabel mogelijk te laten wonen.”