Denk mee met ProWonen: online community

Bent u al bekend met een online community platform?

“Een online community is simpelweg een groep mensen met gemeenschappelijke interesses binnen een grotere gemeenschap op het internet. Via communities kunnen leden informatie uitwisselen en sociale contacten opbouwen en onderhouden. Een online community is niet tijdsgebonden en kan overal worden gebruikt.’’ 
 
ProWonen vindt het belangrijk haar huurders te betrekken bij de organisatie en wil graag dat u kunt meedenken en meedoen. Op een online community platform kunt u in contact komen met medehuurders en onderwerpen bespreken die u als huurder interesseren. Via deze vragenlijst wil ProWonen graag inzicht krijgen of u al bekend bent met een online community platform en uw gebruik van sociale media. Daarnaast peilen we of u behoefte heeft aan een online community platform en welke onderwerpen u hier als huurder zou willen bespreken.

De enquĂȘte zal zo’n 5 minuten van uw tijd in beslag nemen en daarnaast maakt u kans op een van de twee waardebonnen ter waarde van 50 euro van Bol.com. Om mee te doen aan de loting dient de vragenlijst volledig ingevuld te worden en wordt er gevraagd naar uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden enkel voor de verloting gebruikt!


Klik hier om naar de vragenlijst te gaan