Mijn ProWonen
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Open Huis druk bezocht

Op zaterdag 7 oktober 2017 stonden de deuren van ons kantoor aan de Tedinkweide open voor publiek. Belangstellenden konden uiteenlopende informatie krijgen over wonen, huren en alles wat daarmee te maken heeft. Helga van Leur (voormalig weervrouw van RTL Nieuws) inspireerde bezoekers over energie, milieu en duurzaamheid. Het was er gezellig druk!

"Wat een nuttige dag, zoveel nieuws gehoord!"    "Helga heeft ons wel aan het denken gezet!"

De verschillende ruimten van het kantoor waren ingericht om bezoekers meer te laten zien en te vertellen over onder andere veilig en gezond wonen, het vinden van een huurwoning – met informatie van Thuis in de Achterhoek - en onze digitale mogelijkheden. Bestuursleden van de verschillende huurdersverenigingen waren er om te laten zien wat ze voor huurders kunnen betekenen. 

"Leuk om eens bij Prowone op visite te zijn"    "Mooi, kunnen wij ook zonnepanelen krijgen, super dit willen we heel graag!"

Wij willen samen met de klant aandacht besteden aan energiebesparing. Daarom was de informatie tijdens het open huis hier op gericht. Er waren energiecoaches van VerduurSaam Energieloket aanwezig om bezoekers handige energiebespaartips te geven. Daarnaast werd door leverancier Tenten Solar advies gegeven over zonnepanelen. Kinderen konden zich laten schminken en de mooiste creaties van ballonnen laten maken.


Open Huis Dag van het Huren 7 okt 2017 foto 1
Open Huis Dag van het Huren 7 okt 2017 foto 3

Open Huis Dag van het Huren 7 okt 2017 foto 4
Open Huis Dag van het Huren 7 okt 2017 foto 5