Avesterweg, Hassinkstraat en Slieperstraat Beltrum

We voeren onderhoud uit aan 12 woningen in Beltrum. Het gaat om 3 types eengezinswoningen aan de Avesterweg (8, 12, 16 en 18), Hassinkstraat (12, 18 en 20) en Slieperstraat (1, 5, 9. 11 en 13). De werkzaamheden voor deze woningen verschillen per straat waarbij het accent op het verduurzamen ligt. 

De werkzaamheden voor de Avesterweg en Hassinkstraat bestaan uit het aanbrengen of verbeteren van de dakisolatie en het vervangen van het huidige glas door HR ++ glas. De woningen aan de Avesterweg krijgen kunststofkozijnen. De kozijnen van de woningen aan de Hassinkstraat worden opnieuw geschilderd. De spouwisolatie wordt gecontroleerd en verbeterd en ook het voegwerk wordt waarnodig vervangen. Bij de Avesterweg vindt ook bij een aantal woningen een keuken, badkamer of toiletverbetering plaats. De bewoners zijn tijdens een huisbezoek geinformeerd over het onderhoud aan hun woning. Hoffman uit Beltrum gaat de werkzaamheden uitvoeren.

Hoogwaardige gevelisolatie voor de Slieperstraat
De werkzaamheden voor de Slieperstraat zijn ingrijpender. Daar gaan we hoogwaardige gevelisolatie plaatsen, wordt het dak vanuit buitenaf geisoleerd en worden de huidige dakpannen vervangen. De kozijnen worden hier vervangen door kunststofkozijnen met HR++ glas. Deze werkzaamheden starten eind augustus 2019. De bewoners zijn inmiddels geinformeerd over het onderhoudsplan. Ook deze werkzaamheden worden door Hoffman uitgevoerd.