U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen.

Bleekwal 2

De 12 appartementen worden aan de binnen- en buitenkant gerenoveerd. Het accent ligt op het verduurzamen van de appartementen. Daarnaast pakken we ook de badkamer aan. En waarnodig wordt ook de keuken vervangen. De werkzaamheden starten in oktober en worden uitgevoerd door Nijhuis Bouw uit Enschede. 

We gaan de woningen in ieder geval energiezuiniger maken door de woningen beter te isoleren. Dit doen wij onder andere door het vervangen van het glas in de bestaande kozijnen door HR_++ glas en door het aanbrengen van dakisolatie en vloerisolatie. De buitenkozijnen, ramen en buitendeur worden geschilderd en de appartementen krijgen een nieuwe voordeur. Realiseren van een overkapping
We gaan op de tweede verdieping nog een overkapping maken zodat deze galerij ook overdekt is. Hiermee voorkomen we wateroverlast. Naast deze werkzaamheden gaan we ook de algemene ruimten opknappen. Er komt een nieuwe tegelvloer bij de hoofdentree en in de overige gangen. Het draadglas van de algemene ruimten wordt vervangen door transparant brandwerend glas. De kozijnen van het trappenhuis worden geschilderd.