Broekboomstraat

Het gaat om de woningen aan de Broekboomstraat 18 t/m 32 te Lichtenvoorde. De werkzaamheden starten rond september 2021. De bewoners hebben inmiddels de informatiebrochure ontvangen waarin de werkzaamheden zijn beschreven. 

We gaan de woningen in ieder geval energiezuiniger maken door de woningen beter te isoleren. Dit doen wij onder andere door het dak van binnenuit te isoleren, door het aanbrengen van HR++ glas, het vervangen van de voor- en de terrasdeuren en door bodemisolatie in de kruipruimte aan te brengen. Ook krijgt het gebouw een nieuwe uitstraling door andere kleuren toe te passen. Verder vervangen wij de badkamers en worden er rookmelders aangebracht. Wilt u weten wat er nog meer gebeurt? Leest u dan de brochure.

Er is geen bewonerscommissie bij dit project. Wel informeert ProWonen huurdersvereniging Lichtenvoorde tijdens de voorbereiding en de uitvoering van het project. Daarnaast kunnen de bewoners contact opnemen met huurdersvereniging als zij ergens mee zitten en dit niet met ProWonen kunnen bespreken. De huurdersvereniging komt op voor de belangen van de bewoners.