Hummeloseweg (voormalige Rabobank)

Nieuwbouw 3 eengezinswoningen en 6 grondgebonden woningen 

ProWonen wil op deze locatie 3 gezinswoningen en 6 grondgebonden woningen bouwen. De grondgebonden woningen hebben de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond. 

Inloopbijeenkomst 17 februari van 16.00 - 18.00 uur bij het Witte Paard in Zelhem. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt, wij hebben geen vast programma. Tijdens deze bijeenkomst kunt u meer informatie ontvangen over dit nieuwbouwproject en is er een informatiebrochure beschikbaar. 

In Zelhem is een tekort aan huurwoningen voor zowel jongeren als ouderen. Uitbreiding van locaties waar nieuwe woningen gebouwd kunnen worden, is nauwelijk mogelijk. Daarom zijn we al lange tijd op zoek naar leegstaande gebouwen voor het herontwikkelen van de gehele locatie. 
De nieuwe woningen worden energieneutraal, met een hoog comfort en een huurprijs met de mogelijkheid tot huurtoeslag. Heeft u belangstelling voor dit project? Laat uw gegevens dan achter op de belangstellendenlijst en we houden u op de hoogte van de voortgang. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een toewijzing van een woning.