Hummeloseweg Zelhem

ProWonen bouwt op de plaats waar de Rabobank stond 3 gezinswoningen en 6 gelijkvloerse woningen. Op de plaats waar het Postkantoor stond, komen nog eens 4 gelijkvloerse woningen. Deze hebben de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond. De nieuwe woningen zijn energieneutraal, met een hoog comfort en een huurprijs met de mogelijkheid tot huurtoeslag.

Bent u geïnteresseerd?
Kom dan op 17 februari van 16.00 - 18.00 uur naar de inloopbijeenkomst bij het Witte Paard in Zelhem. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt, er is geen vast programma. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over dit nieuwbouwproject en is er een informatiebrochure beschikbaar. Deze kunt u ook op deze pagina downloaden. 

Toewijzing woningen
De woningen worden vanaf dinsdag 18 februari 12.00 uur tot zondag 23 februari 12.00 uur aangeboden op www.thuisindeachterhoek.nl. In deze periode kunt u reageren op de woning waar u belangstelling voor heeft. U kunt op meerdere woningen tegelijk reageren. U krijgt alleen bericht van ons al u in aanmerking komt voor een woning. 

Er is een tekort aan woningen
In Zelhem is een tekort aan huurwoningen voor zowel jongeren als ouderen. Uitbreiding van locaties waar nieuwe woningen gebouwd kunnen worden, is nauwelijk mogelijk. Daarom zijn we al lange tijd op zoek naar leegstaande gebouwen voor het herontwikkelen van de gehele locatie.