Karel Doormanstraat en Thorbeckestraat Eibergen

Nieuwbouw 7 levensloopgeschikte woningen en 5 gezinswoningen

ProWonen gaat verdeeld over beide locaties twaalf woningen bouwen. Dit worden zeven levensloopgeschikte woningen en vijf gezinswoningen. Op beide locaties worden ook openbaar groen en openbaar parkeren aangelegd. Dit gebeurt door de gemeente. Hierdoor ontstaat op beide plekken een goede invulling die meerdere doelen dient en tot een verbetering in de woonomgeving zal leiden. 
eeft u belangstelling voor dit project? Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst en wij informeren u via e-mail over de voortgang van dit nieuwbouwplan. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een toewijzing van een woning.

Gemeente Berkelland en ProWonen gaan gezamenlijk aan de slag
Daarnaast hebben de Gemeente Berkelland en ProWonen de handen in één geslagen en samen gekeken naar de Karel Doormanstraat en de omgeving van de voormalige Sterrenpalet school om zo een mooie leefbare wijk te maken. De gemeente Berkelland is eigenaar van het leegstaande schoolgebouw op de hoek van Klaashofweg en Huenderstraat. ProWonen is eigenaar van de locatie op de hoek aan de Karel Doormanstraat en Thorbeckestraat waar onlangs duplexwoningen zijn gesloopt. De gemeente en ProWonen gaan deze twee locaties gezamenlijk ontwikkelen. Op beide locaties worden woningen gebouwd en wordt een deel van de grond toegevoegd aan de openbare ruimte. 

Groen/blauw staat voor wonen ProWonen en oranje staat voor openbare ruimte Gemeente Berkelland