Molenplan Vorden

Maar liefst 120 woningen maken onderdeel uit van het project Molenplan in Vorden. De werkzaamheden bestaan uit een combinatie van douche/toilet/keuken vernieuwing en duurzaamheidsmaatregelen. Het project is opgedeeld in drie fases zoals u hieronder kunt zien.
 

Fase 1: 92 eengezinswoningen rondom Hertog Karel van Gelreweg, Hoetinkhof 5-27 (oneven), Berend van Hackfortweg 3-37 (oneven), van Heeckerenstraat, Hertog Karel van Gelreweg, Storm van 's-Gravezandestraat, van Limburg Stirumstraat, Hendrik van Bramerenstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Van Wijnen. 

We zijn nu bezig met het afronden van de buitenwerkzaamheden. Alle daken zijn inmiddels ge├»soleerd. Binnenkort worden alle steigers weggehaald wordt de bouwplaats grotendeels opgeruimd. Er blijft nog wel een keet voor de opslag staan, omdat we nog een aantal binnenwerkzaamheden moeten uitvoeren. Dit kan nu niet vanwege het Coronavirus. 

Fase 2: 17 woningen aan Berend van Hackfortweg even zijde: nr. 2 t/m 14 en 24 t/m 42

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor deze tweede fase voor het uitvoeren van groot onderhoud aan Berend van Hackfortweg. Het accent van het onderhoud ligt op het beter isoleren en energiezuiniger maken van de woningen. Zodra deze voorbereidingen zijn afgerond, krijgen de bewoners de brochure opgestuurd waarin de werkzaamheden zijn beschreven. De uitvoering van de werkzaamheden wordt verspreid over 2020 en 2021 en gedaan door aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen. 

   

Fase 3: 6 woningen aan Dokter C Lulofsweg 6, 8, 16 t/m 22

De voorbereidingen voor het onderhoud aan deze zes woningen zijn gestart in 2017 en 2018. De uitvoering vindt plaats in het voorjaar van 2020.