Nieuwbouw terrein De Bundeling Ruurlo

Tijd voor vernieuwing
De Bundeling is aan vervanging toe. Renoveren is geen optie, omdat de bestaande kamers te klein zijn voor de huidige en toekomstige bewoners. Daarom wordt de Bundeling verschoven naar de Schoven. 

Sloop, renovatie en nieuwbouw
De Bundeling wordt in 2021 gesloopt. De bewoners verhuizen dit jaar naar De Schoven, daarom is er een "verhuurpauze" vastgesteld voor woningen in De Schoven. De Schoven is inmiddels gerenoveerd en de 8 nieuwe appartementen voor Sensire zijn klaar. Op de plek waar het Voorhuis stond, zijn 5 gelijkvloerse woningen gebouwd, die eerst nog dienst doen als ontmoetingsruimte. Er tegenover zijn 5 woningen bijna klaar. Wanneer de Burndeling gesloopt is, komen er nog eens 15 gelijkvloerse woningen bij. Van de in totaal 25 woningen komen er 13 in de verhuur. De andere woningen en de appartementen van De Schoven worden door Sensire verhuurd.

Heeft u belangstelling voor deze woningen?
Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst en wij informeren u over de voortgang van dit nieuwbouwplan. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een woning.  Klik op de foto en lees het artikel; hierin staat wat de plannen zijn!