Nyssinckkampstraat, Molenstraat en Poelsweg

Begin 2021 zijn de werkzaamheden aan de woningen aan de Nyssinckkampstraat, Molenstraat en Poelsweg afgerond. Nu is de woning aan de Nyssinckkampstraat 26 door ProWonen teruggekocht. Vanaf september 2021 is bouwbedrijf WBC uit Winterswijk in opdracht van ProWonen gestart met de renovatie aan deze woning. 

Looptijd
Bouwbedrijf WBC is op maandag 20 september begonnen met de werkzaamheden en ronden deze werkzaamheden in november 2021 af. 

Nieuwe bewoners
De woning wordt na de renovatie aangeboden op de website www.thuisindeachterhoek.nl. Wij verwachten dat de woning eind november weer verhuurd is.

De bewoners hadden de mogelijkheid om de badkamer te verplaatsen naar de vierde slaapkamer. Hier hebben 4 bewoners voor gekozen en dit is ook toegepast bij de 2 leegstaande woningen. De oude badkamer is een washok geworden.


Daarnaast zijn de gevels, het dak en de vloer ge├»soleerd. Hiervoor zijn de tuinmuren, de schoorstenen en de luifels verwijderd. Voor de tuinmuren zijn schuttingen in de plaats gekomen en er zijn nieuwe luifels aangebracht. Doordat er hoogwaardige gevelisolatie met steenstrips en er nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas zijn aangebracht hebben de mensen een diepere vensterbank gekregen.