Piersonstraat Zelhem

Nieuwbouw 8 levensloopgeschikte woningen
ProWonen bouwt acht levensloopgeschikte woningen bouwen aan de Piersonstraat. Hierbij zijn de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer zonder traplopen te bereiken. Deze huizen zijn geschikt voor senioren en worden met voorrang toegewezen aan 55+.

De woningen zijn allemaal toegewezen. Wilt u meer informatie over de woningen? Klik dan hier voor de brochure. 

           

Huurprijzen
De nieuwe woningen hebben een kale huurprijs van 752,00 euro en worden met voorrang toegewezen aan 55+. Van vier woningen brengen wij de huurprijs terug naar een huurprijs die uitsluitend toegankelijk is voor mensen met een huurtoeslag inkomen. De huur van deze vier woningen bedraagt dan 633,25 of 678,66 (afhankelijk van de grootte van het huishouden, uw leeftijd en uw inkomen). Op dit overzicht ziet u een overzicht hiervan. Extra zonnepanelen
De woningen worden voorzien van 14 zonnepanelen. Hiervan zijn er 6 een vast onderdeel van de woning vanwege de BENG-eis (BENG staat voor bijna energie neutraal gebouw). Wij plaatsen nog 8 extra zonnepanelen op de woning. Hiermee wordt het een heel energiezuinige woning. Deze 8 zonnepanelen kunnen wel 3250 kWh per jaar opleveren. U betaalt voor deze extra panelen de eerste tien jaar € 29,03 per maand aan servicekosten. De daaropvolgende 10 jaar is dit nog € 17,47. Bij normaal gebruik van de woning met een gemiddeld verbruik, zijn de servicekosten lager dan de opbrengst van de zonnepanelen.