Plan Boonk Vorden

We zijn begonnen met de werkzaamheden voor het renovatieproject van Plan Boonk voor 119 woningen aan De Haar 2 t/m 40, De Hanekamp 2 t/m 36,  De Steege 1 t/m 35, Het Kerspel 1 t/m 11 en 2 t/m 12, Het Wiemelink 15 t/m 73 en Mispelkampdijk 48 t/m 54 en 58. De woningen worden energiezuiniger gemaakt en kunnen weer 25 jaar mee. 

Om de woningen duurzamer en energiezuiniger te maken, worden het dak, de gevel met kozijnen en de vloer hoogwaardig geisoleerd. Daarnaast voeren we daar waar nodig ook onderhoud uit aan de keuken, het toilet en de badkamer. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Bouwbedrijf Klomps uit Dinxperlo.

  

De eerste gevels zijn geplaatst! 
Misschien heeft u het al gezien. De werkzaamheden aan de gevels zijn in volle gang en het eerste blok is inmiddels klaar. Een mooi resultaat met een prachtige nieuwe uitstraling. De werkzaamheden beginnen met de voorbereidingen aan de buitenzijde. In juli hebben de bewoners van de aannemer de bewonersinformatie werkzaamheden buitenschil ontvangen. Hierin wordt beschreven welke werkzaamheden er wanneer uitgevoerd worden en wat er van de bewoner zelf wordt verwacht.