Talmastraat Zelhem

Nieuwbouw 3 levensloopgeschikte woningen
 
ProWonen gaat drie levensloopgeschikte woningen bouwen aan de Talmastraat 9-13 in Zelhem. In de plaats van de drie huidige woningen worden drie multifunctionele woningen gebouwd. Hierbij zijn de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer zonder traplopen te bereiken. Deze huizen zijn geschikt voor senioren. De kale huur is € 633,25 (prijspeil 2021)

Bouwmethodiek
De nieuw te bouwen woningen worden gebouwd volgens het principe “Blokje Om”. 
Bij dit concept wordt op een slimme manier en met minimale overlast voor omwonenden gebouwd. Door te bouwen met prefab elementen, dat betekend dat zoveel mogelijk voorbereidend werk in de fabriek is uitgevoerd, verkort “Blokje Om” de bouwtijd op locatie naar circa 25 dagen. Dat is inclusief het slopen van de bestaande woning. 

Belangstelling
Heeft u belangstelling voor dit project? Vul uw gegevens in op de belangstellendenlijst (u ontvangt hiervan geen bevestiging) en wij informeren u via e-mail over de voortgang van dit nieuwbouwplan Hieraan kunt u geen rechten ontlenen voor een toewijzing van een woning. Als u wilt reageren op een woning, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Thuis in de Achterhoek.