ProWonen gaat weer verder!

Na het reparatieonderhoud en het kortdurend geplande onderhoud pakt wooncorporatie ProWonen ook de renovatie werkzaamheden weer op! Het project in Vorden is het eerste renovatieproject dat weer wordt opgestart door Bouwbedrijf Klomps.

 

Snel starten

De renovatie van verschillende woningen in wijk Boonk in Vorden zijn door de coronacrisis een aantal weken geleden tijdelijk stop gezet. Op 25 mei wordt er weer met de binnenwerkzaamheden in de eerste woning begonnen, met een aangepaste planning. In de woningen worden de keukens, badkamers en toiletten vernieuwd. De duur van deze werkzaamheden is per woning ongeveer 17 werkdagen. In september worden de gevels en daken aangepakt. 

 

Instemming van de bewoner

Het opstarten van de werkzaamheden gebeurt alleen als de bewoner hiermee akkoord gaat. Ook moeten bewoners klachtenvrij zijn; is dat niet het geval, dan voeren we de werkzaamheden op een later tijdstip uit. De vakmensen dragen in de woning zoveel mogelijk een mondkapje en handschoenen. Bewoner blijven tijdens de werkzaamheden in een andere ruimte. Aan het einde van de werkdag worden de deurklinken en de trapleuning door de werknemers gedesinfecteerd.