Buurtsupport

Met Buurtsupport ondersteunen we initiatieven die direct en zichtbaar bijdragen aan een betere buurt.

Heeft u een idee?
Als huurder kunt u een financiële bijdrage vragen voor het ophangen van een memobord in een gezamenlijke ruimte of het gezamenlijk opruimen van zwerfafval in de straat. Dit draagt direct en zichtbaar bij aan een betere woonomgeving.

Criteria
Een initiatief dat u als huurder samen met uw buren heeft en dat direct en zichtbaar bijdraagt aan een schone, hele en veilige omgeving ondersteunen we graag. U ontvangt maximaal € 300,- als bijdrage in de kosten, afhankelijk van de activiteit en het aantal huurders dat deelneemt. 

Voorstel
U kunt het "aanvraagformulier Buurtsupport" digitaal indienen of voor uw aanvraag gebruik maken van dit formulier. Stuur het naar:

ProWonen
Aanvraag Buurtsupport
Postbus 18
7270 AA in Borculo.

Mailen kan natuurlijk ook: buurtsupport@prowonen.nl. Zodra wij uw aanvraagformulier ontvangen, sturen wij u binnen een paar dagen een ontvangstbevesting. Daarna krijgt u binnen twee weken te horen of uw aanvraag akkoord is, wanneer u de bijdrage krijgt en wat wij van u verwachten.

Foto's
We komen graag even kijken bij uw activiteit. We maken een paar foto's en een klein verslag. De meeste activiteiten zijn zo leuk, dat we er een persbericht van willen maken!

Was dit antwoord nuttig?

Geef uw beoordeling door middel van sterren: