U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

We hebben een nieuw ondernemingsplan!

Vandaag is ons nieuwe ondernemingsplan 2023-2026 ‘Een thuis biedt zoveel meer’ officieel gelanceerd. Het is het resultaat van een mooi en intensief traject binnen onze organisatie, samen met onze huurders, huurdersverenigingen Samen1 en maatschappelijke partners.
 
Een gezamenlijk verhaal
Tijdens koffiegesprekken, stakeholderlunches en workshops hebben we de inhoud verzameld voor ons gezamenlijke verhaal. Dit is wie we als ProWonen zijn, voor wie er zijn en wat we belangrijk vinden. Ons verhaal hebben we gevisualiseerd in een prachtige tekening.
 
Huurder in het hart
In het hart staat onze huurder. En dat is niet voor niets. We werken in een organisatie waar de huurder centraal staat. Neem de tijd om naar de tekening te kijken, want er is zoveel te zien. Wat valt je op? We gaan er graag met je over in gesprek. Om te luisteren, vragen te stellen en samen betekenis te geven aan deze tekening.
 
Er viel meer te vieren
Nadat we samen met collega’s het plan officieel gelanceerd hadden -en natuurlijk taart hebben gegeten- heeft Hanke Struik het eerste exemplaar uitgereikt aan Alphons Klein Hemmink, de voorzitter van Samen1. Hierin zijn alle huurdersverenigingen vertegenwoordigd. We hebben meteen maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt om de fusie te vieren van twee huurdersverenigingen: HV HeVo en HV Zelhem gaan samen verder als HV Bronckhorst. Nu zijn er naast deze nieuwe vereniging nog drie andere huurdersverenigingen die samenwerken binnen Samen1: HV Borculo-Ruurlo, HV De Naobers en HV Lichtenvoorde.
 
Bekijk de interactieve tekening of lees het hele plan hier.