Klantenpanel

Hoe werkt het klantenpanel

Waarom een klantenpanel?
Wij willen graag weten of we de juiste dingen doen en of we die goed doen. Wij vinden uw mening belangrijk want het helpt ons om producten en diensten af te stemmen op uw wensen. Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek weten we of we op de goede weg zijn. 

Hoe werkt het?
Alle huurders kunnen meedoen. Als u zich heeft aangemeld, dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging voor een vragenlijst per e-mail. In de uitnodiging kunt u direct doorklikken naar de vragenlijst. U beslist vervolgens zelf of u deelneemt. U ontvangt maximaal vier keer per jaar een vragenlijst. Het invullen van een vragenlijst neemt niet meer dan 10 minuten van uw tijd in beslag. 

Hoe meld ik me aan of af?
Ga naar MijnProWonen en log in. U komt op 'mijn pagina' en klikt bij het onderdeel Klantenpanel op 'aanmelden'. Zorg ervoor dat uw e-mailadres klopt.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?
Heeft u een vragenlijst ingevuld, dan krijgt u nadat de resultaten zijn verwerkt een e-mail met de uitkomsten van het onderzoek. We laten u dus altijd weten wat de uitkomsten zijn en wat we er mee doen! 

Bent u benieuwd naar de uitkomsten van het laatst gehouden panel? Kijk hieronder op de pagina..

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Wij behandelen uw gegevens absoluut vertrouwelijk. Meer hierover leest u in de Verklaring bescherming Persoonsgegevens. Het meewerken aan een onderzoek is helemaal vrijwillig. U kunt op elk moment uw medewerking stoppen.


Resultaten Klantpanel "Langer zelfstandig wonen"

Belangrijkste uitkomsten Klantenpanel "Langer zelfstandig wonen": 
Eind 2018 heeft het klantenpanel zich gebogen over wat er nodig is aan aanpassingen in de woning om langer zelfstandig te wonen. Hieronder volgt een korte opsomming van de uitkomsten.
 
De belangrijkste uitkomsten klantenpanel “Langer zelfstandig wonen” zijn:

  • Veel mensen geven aan na te denken over aanpassingen, maar een groot deel heeft de stap (nog) niet gezet.
  • Betalen voor aanpassingen om langer zelfstandig te wonen vinden veel respondenten geen probleem. Het gaat dan vooral om deels meebetalen.
  • Het comfort/gemak is de belangrijkste reden om de woning aan te passen.
  • De meest genoemde aanpassingen die nuttig zijn om langer zelfstandig te blijven wonen zijn beugels in douche en in toilet, het verwijderen van drempels en een verhoogd/verlaagd toilet.
  • Veel respondenten zijn ge├»nteresseerd om een aanpassing te doen voor een klein bedrag. Vanaf 50 jaar en ouder is die interesse groot. 
    Geïnteresseerd in het hele rapport? Hieronder vindt u de resultaten.