Skip to main
Mogelijk gemaakt door Translate
Nieuwsbrief Informatieavond Woningbouw Pastoor Van Arsschool
27-05-2024

Informatieavond project Pastoor van Arsschool Lichtenvoorde

Donderdag 13 juni organiseert de gemeente Oost Gelre een informatieavond over het project Pastoor van Arsschool in Lichtenvoorde. Op deze plek worden 26 nieuwe woningen gebouwd.

Wat wordt er gebouwd?
Van de 26 nieuwe woningen die worden gebouwd zijn er 15 sociale huurwoningen. ProWonen bouwt en verhuurt deze woningen. Daarnaast komen er 5 levensloopbestendige koopwoningen en 6 koopwoningen voor starters. 

Uitgifte kavels en bouw woningen
Naar verwachting worden de kavels in de eerste helft van 2025 uitgegeven. Dan kan er in de tweede helft van 2025 met de bouw gestart worden. De sociale huurwoningen van ProWonen worden in 2025 gebouwd. 

Informatieavond op donderdag 13 juni
Wilt u meer weten over dit nieuwbouwplan? Kom dan naar de informatieavond op 13 juni aanstaande. U kunt dan tekeningen van dit project bekijken. Ook geven de medewerkers van de gemeente en ProWOnen u graag uitleg en antwoord op uw vragen. 

Waar is het?
De informatieavond is in Sociaal Cultureelcentrum Denk Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. U bent van harte welkom om tussen 19.30 en 21.00 uur even binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig en er is geen centrale presentatie of uitleg. U kunt vrij binnenlopen en gaan wanneer het u past. 

Kunt u er niet bij zijn?
En wilt u toch op de hoogte blijven van de plannen op deze locatie? U leest de actuele informatie op deze website van de gemeente: Pastoor van Arsschool - Bouwen en wonen in Oostgelre

Heeft u nog vragen?
Dan kunt u uw vragen mailen naar wonen@oostgelre.nl. Of bel met Marco Endlich, projectleider Pastoor van Arsschool via 06-29 59 00 83. Kijk voor meer informatie ook op de website: Pastoor van Arsschool - Bouwen en wonen in Oostgelre.

We zien u graag op 13 juni!