U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Verbouw etage Patronaatsstraat 18

ProWonen verbouwt de 2e etage aan de Patronaatsstraat tot 17 appartementen. Voorheen bevonden zich op deze etage zorgappartementen en kantoorruimte. Alle appartementen krijgen een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. De overige ruimten (zoals de woonkamer en de slaapkamers) worden verder niet vernieuwd. 

We bieden de woningen van 26 september tot en met 3 oktober aan op www.thuisindeachterhoek.nl
 

Wie komt er in aanmerking?
Van de 17 appartementen wijzen we 8 appartementen met voorrang toe aan huurders van ProWonen die in Lichtenvoorde een huurwoning achterlaten. De overige 9 appartementen zijn bedoeld voor overige woningzoekenden. Of u in aanmerking komt hangt af van uw inschrijfduur en uw (gezamenlijke) inkomen. 

Huurprijs
De huurprijs van de appartementen is € 808,06. Voor deze woning kunt u misschien een lagere huurprijs krijgen. Dit is afhankelijk van uw inkomen. Wanneer u ingelogd bent bij Thuis in de Achterhoek ziet u of de huurprijsverlaging voor u geldt. Meer informatie over de huurprijs en inkomensvoorwaarden vindt u straks bij de advertentie. 

Informatiebrochure
De belangrijkste informatie over de 17 appartementen hebben we samengevoegd in een korte informatiebrochure. Hierin staat een korte beschrijving van de appartementen en een plattegrond van de 17 woningen. Ook is er een situatieschets opgenomen. Klik hier als u de informatiebrochure wilt lezen. 

Kijkmoment en woonkeuzebijeenkomst
Op 6 oktober van 15.30 tot 16.30 uur organiseren we een kijkmoment voor de kandidaten die in aanmerking komen voor een van de appartementen. Dit kijkmoment is alleen toegankelijk voor degene die een uitnodiging van ProWonen ontvangt hiervoor. Op 13 oktober van 9.30 - 11.00 uur organiseren we voor de 17 gegadigden een woonkeuzebijeenkomst. Op die ochtend kiezen de kandidaten op volgorde een appartement. Ook deze bijeenkomst is alleen toegankelijk op uitnodiging van ProWonen.