U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Hengelo

In Hengelo vindt u een basisschool, een huisarts en een fysiotherapeut. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima in het centrum terecht. Hengelo biedt verschillende sportvoorzieningen, waaronder een sporthal, een sportschool en een openluchtzwembad aan de rand van het dorp. Het centrum is gezellig ingericht met veel winkels en eetgelegenheden. Ook staat het gemeentehuis van Bronckhorst in dit prachtige dorp. De bushalte met een verbinding naar Doetinchem en Vorden ligt aan de rand van het dorp. 

Centrum

In het centrum staan verschillende vrij nieuwe appartementgebouwen.De populaire wijk aan de rand van Hengelo biedt verschillende speelgelegenheden voor kinderen en zitgelegenheden voor ouderen. Deze oudere wijk heeft een verzorgde uitstraling met veel groen. Wij hebben in deze wijk gezinswoningen en levensloopgeschikte woningen. Het is een daarom een aantrekkelijke wijk voor alle leeftijden!

Zuid

De wijk Zuid biedt een kindvriendelijke omgeving, met speelgelegenheden voor kinderen en zitgelegenheden voor ouderen. De wijk ziet er goed verzorgd en onderhouden uit. Het straatbeeld is afwisselend en kent veel variatie in straten, pleintjes, speeltuintjes en plantsoenen. Wij hebben in deze wijk vooral gezinswoningen. Het is dan ook wijk met relatief veel jonge gezinnen.

Noord

Noord is een wijk met volop groen. Met speeltuinen, trapveldjes en bos is het een ideale wijk voor kinderen. In de wijk is de sporthal en een peuterspeelzaal. Wij hebben in deze wijk vooral gezinswoningen en gelijkvloerse woningen. In de wijk staan veel woningen uit de jaren ’70. In 2012 zijn er prachtige levensloopgeschikte woningen en ruime gezinswoningen bijgebouwd. In deze wijk wonen zijn dan ook alle leeftijden goed vertegenwoordigd.