U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Nieuwsberichten

Wilt u een overzicht van actuele nieuwsberichten van ProWonen ontvangen? Schrijf u dan in voor de e-mail nieuwsdienst via onderstaande button:

Aanmelden nieuwsdienst

Snel 95 sociale huurwoningen in Ruurlo, Borculo en Neede

De gemeente Berkelland en ProWonen breiden versneld het aanbod sociale huurwoningen uit binnen. ProWonen en de gemeente tekenen hiervoor kort een intentieovereenkomst.

Lees meer

Wat kunt u huren in 2024?

Woningcorporaties moeten van de overheid sociale huurwoningen ‘passend toewijzen’. Dat betekent dat uw inkomen en huishoudgrootte volgens de regels moet passen bij de huurprijs van de woning.

Lees meer

ProWonen en Fijn Wonen slaan handen

In Borculo worden dit jaar 12 gelijkvloerse nieuwbouwwoningen gerealiseerd. In opdracht van wooncorporatie ProWonen levert Fijn Wonen, het geïndustrialiseerde woonproduct van Van Wijnen, deze woningen vanuit de woningfabriek.

Lees meer

Vijf woningcorporaties slaan handen ineen voor tests met biobased isolatie in 2024

Organisaties vanuit de hele keten hebben zich onder de noemer ‘Samen Biobased Bouwen’ verenigd om zich samen in te zetten voor een eerlijke en duurzame keten.

Lees meer

Woningruil tussen huurders nog makkelijker gemaakt!

Vanaf vandaag kunnen huurders van de woningcorporaties ProWonen, Sité Woondiensten en Wonion die van woning willen ruilen elkaar nog makkelijker vinden. De corporaties hopen hiermee de doorstroming te bevorderen en mensen bewust te maken van de mogelijkheden tot woningruil.

Lees meer
1 van 10