U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Eindelijk weer een warme sleuteluitgifte!

In Eibergen zijn op donderdag 17 maart  de sleutels overhandigd aan de bewoners van de zeven nieuwe woningen aan de Klaashofweg.

“Eindelijk hebben we weer op een fijne, warme manier de sleutels kunnen uitgeven. Waar we de afgelopen twee jaar nog serieus afstand moesten houden, hebben we nu de heel grote sleutel vooral symbolisch kunnen inzetten.” Aldus Hanke Struik, directeur-bestuurder van ProWonen.

De afgelopen jaar is veel veranderd op deze locatie in Eibergen. Hanke Struik: “Een buurtbewoner kwam naar me toe om te zeggen hoe blij zij zijn met de nieuwe woningen. En ook de bewoners zijn erg blij met hun nieuwe thuis!” De 5 nieuwe woningen die in 2018 in de plaats kwamen voor de oude duplexwoningen aan de Karel Doormanstraat en Thorbeckestraat maakten al een flink verschil. De oude school, die toch wel stond te verpieteren, heeft plaatsgemaakt voor nog eens 7 nieuwe gelijkvloerse woningen. Door het ruilen van grond met de gemeente zijn hier niet alleen 12 woningen gebouwd die nu en in de toekomst erg gewild zijn, er is ook meer ruimte ontstaan voor openbaar groen en parkeren. Een aanwinst voor de buurt!

Op de foto houden de heer en mevrouw Bussink samen met Hanke Struik de grote sleutel vast.