De huur betalen

In de huurovereenkomst staat de huurprijs die geldt op het moment dat de huurovereenkomst wordt gesloten. In de meeste gevallen bestaat de huur uit twee delen; de netto huur (ook wel kale huur genoemd) en de bijkomende kosten. Samen is dit de huur die u maandelijks betaalt.

U betaalt de huur vooraf. Dat wil zeggen dat u de huur op de eerste dag van de maand betaalt. Wilt u liever op een andere dag van de maand de huur betalen? Neemt u dan contact met ons op.

Betalen kunt u het beste doen met een automatische incasso of via internetbankieren. U maakt het huurbedrag over op rekeningnummer NL17 BNGH 028.51.14.476. Vermeld ook uw relatiecode. Die vindt u op uw huurovereenkomst en begint met 1300.

Huurachterstand
Er kunnen omstandigheden zijn waardoor u de huur niet (op tijd) kunt betalen. Blijf daar dan niet mee zitten! Onze ervaring is dat een achterstand moeilijk in te lopen is. Wacht niet, maar neem direct contact met ons op.

Een betalingsregeling aanvragen
Een betalingsregeling voor de achterstand van de huur is in de meeste gevallen mogelijk, maar hier heeft u eerst toestemming voor nodig. Samen met een collega van de afdeling Huurincasso bespreekt u de mogelijkheden en maakt u een betaalafspraak. 

Inzicht krijgen op uw geldzaken

Wilt u inzicht krijgen of houden in uw geldzaken? Kijk voor tips eens op onderstaande websites of download de maandbegroting.