U bevindt zich op dit moment op de vertaalde site van Pro Wonen. Klik op 'Sluit' om deze weergave te sluiten.

Neede Noord Oost

Uw wijk wordt in de komende jaren flink aangepakt. De wegen, het riool en verschillende woningen worden vernieuwd. De wijk kan groener, (kind)vriendelijker, duurzamer en socialer. Er is dus veel werk aan de winkel. Maar waar begin je dan?

Zowel de Gemeente Berkelland als wooncorporatie ProWonen vinden het belangrijk dat inwoners, ondernemers en andere betrokkeneninvloed hebben op de plek waar ze wonen en werken. Wij geloven dat plannen beter zijn wanneer bewoners écht meedoen. Samen kunnen we zorgen dat de wijkaanpak goed aansluit bij wat er leeft en speelt.

 

Uitkomsten enquête

Klik op onderstaande knop en lees de belangrijkste uitkomsten van de enquete die we in de wijk Neede Noord Oost hebben gehouden.


Wijkwandeling

Op zaterdag 29 januari hebben in totaal 16 bewoners vanuit het bewonersplatform input geleverd tijdens de Wijkwandeling. Een diverse groep bewoners, oud en jong, man en vrouw, is samen door de wijk gewandeld. Door samen door de wijk te wandelen zijn risico's, kwetsbare plekken en waardevolle plekken in de wijk vanuit het perspectief van de bewoner beter in beeld gebracht. Wat moet behouden blijven en waarom? En waar moeten we om welke reden aandacht aan besteden? Naast de resultaten van de enquête is het een belangrijke manier om meer informatie op te halen.

Het verslag leest u hier.

Presentatie Wijkmiddag 22 april 2023

Sociaal Wijkprogramma Neede Noord Oost

Klik op de afbeelding en lees het Sociaal Wijkprogramaa voor Neede Noord Oost.